ONLINE SUNUM SİTELERİ

Selamlar,

Web üzerinde her türlü sunumunuz için destek alabileceğiniz online sunum araçları mevcut.
Tercihe göre ücretli yada ücretsiz seçenekler de mevcut.

280 Slides
Temiz bir kullanıcı arayüzü ve 280 farklı slide ile karşımıza çıkan bir araç.
Flickr ve YouTube ile kolaylıkla kullanılabilen, hazırlanan sunumları PowerPoint sunumu halinde indirebilmemize olanak sağlayan, istenildiği taktirde e-posta ile paylaşabilme olanağı sağlayan ücretsiz bir araç.







SlideRocket
PowerPoint sunumlarınızı yükleyebilir. Takım çalışmasıyla hazırlanacak olan sunumlarınız için URL paylaşımı yapabilirsiniz.
Hazırlanılan slideların izlenmesi, kullanımı gibi bilgileri raporlamanızı sağlayan bir araç olan SlideRocket 14 günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip. Ayrıca 24$ aylık kullanım bedeli bulunuyor.






PreZentitHızlı bir şekilde online sunumlar hazırlayabilmeye olanak sağlayan PreZentit şu anda ücretsiz. Birden fazla kişinin aynı sunum üzerinde çalışabilmesini sağlayan sayfa sayesinde, sunumlarınızı ister online ister offline inceleyebilirsiniz.








authorSTREAM
PowerPoint sunumlarınızı upload edebilmeye ve ister URL ile ister E-posta ile paylaşabilmeye olanak sağlıyor ve ücretsiz olarak 50 adet sunum yükleyebilmeye izin veriyor.










Empressr
Online sunumlarda görüntü, video, ses yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz bu sunumları paylaşabilir, sunumlara web sayfaları ve blogları gömebilirsiniz. Sunumların paylaşımında kullanıcı ulaşımını, ücretsiz olan bu araçla yönetebilirsiniz.






Google Dökümanlar
Görüntü ve video yükleyebilir, hızlı bir biçimde metin ekleyebilirsiniz. Ücretsiz olan Google Dökümanlar, PowerPoint sunumlarını paylaşabilme imkanı da sağlıyor.









VCASMO
Çevrimiçi sunumlar için ücretsiz bir araç. ses .pdf, görüntü yükleyebilir. PowerPoint sunumlarınızı paylşabilir, web sayfalarını ve blogları gömerek sunuma erişimi yönetebilirsiniz. Ücretsiz bir araçtır.








Zoho Show
Önceden oluşturulmuş olan temalar ile hızlı bir şekilde sunumunuzu hazırlayıp, web sayfalarını ve blogları sunumlarınıza gömebilirsiniz. Kişisel kullanım için ücretsizdir.












Prezi
Ücretli ve ücretsiz seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Seçeceğiniz taslak üzerinden kolayca hazırladığınız sunumları online olarak paylaşabilir, dilerseniz offline olarak kullanabilirsiniz. Ücretli sunumlar için 59$'dan başlayan bedelleri var.







SlideShare
Ücretli ve ücretsiz seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Aylık 19$ gibi bir ücretlendirme ile başlıyor ücretli taslaklar. Yapılan sunumların kayıtlarını tutabilir, twitter, facebook üzerinden paylaşımları takip edebilirsiniz.










Mindflash
Eğitim materyallerine yönelik mevcut sunumları olan bir araç. PowerPoint, Word veya PDF dosyaları ile çalışmaktadır. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri mevcut.










SlideBank
Binlerce slide arasından arama yapılabilme özelliğine sahip. Varolan çalışmalara ek olarak yeni çalışmalar da yapabilir, dilenirse ücretli sürüme de geçebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
GRAFİK KAZASI © 2010 | Düzenleme Sebahattin Musaoğlu | Sayfa Başına dön.